Vacature aankomend assistent-accountant

Aankomend assistent-accountant (full time)

Op zoek naar de start van jouw carrière in de accountancy? En zoek jij een baan waarbij je aan de slag gaat met het opstellen van financiële overzichten en het samenstellen van jaarrekeningen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Wij zoeken iemand die de keuze heeft gemaakt zijn/haar carrière in de samenstelpraktijk op te willen bouwen.

Je komt te werken in een enthousiast team van collega's met een mix aan ervaring. Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel; wij besteden dan ook veel aandacht aan goede begeleiding en geven je de ruimte je carrière verder te ontwikkelen. Je houdt je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiftes Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting.

Je profiel

  • (recent) afgestudeerde HBO-er AC of BE met stage ervaring opgedaan in de accountancy;
  • leergierig en ambitieus;
  • communicatief vaardig;
  • een echte teamspeler die goed zelfstandig kan werken en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Wat bieden wij jou?

  • een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit;
  • ruimte voor jouw ontwikkeling en deskundigheid;
  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • een informele, open en collegiale werksfeer.

Heb je interesse in deze functie?

Stuur ons je cv (bij voorkeur per e-mail naar lian@leferink-adviseurs.nl) en motiveer waarom jij onze nieuwe collega bent. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Lian Voorhorst-Aarnink (0548-363507).

Een toegankelijke partner

LEFERINK Adviseurs in Holten, Markelo en Goor heeft maar één doel: een passend advies voor u als ondernemer maken, waarin alle fiscale mogelijkheden optimaal worden benut. Een advies dat exact aansluit op uw wensen en waarmee u met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.
Is er sprake van wetswijzigingen, verandert uw levenssituatie of zijn er belangrijke ontwikkelingen in uw onderneming: dan houden we de zaak opnieuw tegen het licht. Dat doen we op een proactieve manier. We noemen onszelf wel eens het verlengstuk van de klant. Wij waken ervoor dat uw financiële plan voortdurend up-to-date is, zodat u onbezorgd door kunt gaan met ondernemen.

Wij willen graag alles van u weten: de hypotheek voor uw woning, uw pensioenopbouw, testament, huwelijkse voorwaarden, mogelijke bedrijfsopvolging enzovoorts. Door alle fiscale en juridische zaken te integreren en de juiste keuzes te maken, kunt u als ondernemer flink wat geld en discussies besparen.

Het is onze missie om alles zo te regelen dat u exact weet waar u aan toe bent. Onaangename verrassingen; daar zitten wij niet op te wachten en u zeker niet. Wij zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent, op de korte en langere termijn.

Brancheorganisaties

Om onze vakbekwaamheid te kunnen waarborgen, zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties:

NBA - Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

   Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants         

RB - Register Belasting Adviseurs

   Register Belasting Adviseurs

Extendum

   Kennis- en adviescentrum voor accountantskantoren         

FFP- Gecertificeerd financieel planners

   Gecertificeerd financieel planners

AFM

   De Autoriteit Financiële Markten         

Fiscount

   Samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants

Auxilium

   Advies, ondersteuning en training voor Accountants            
17
24
14
13
50
7
0548...
46664
33
4711

Bekijk alle cijfers