Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering is een breed begrip. Denk onder meer aan investeringsplannen, openstaande financieringsstructuren en renteaanbiedingen (vastzetten of niet). Wij voorzien u van onafhankelijk advies. We hebben immers met niemand afspraken, behalve met u als ondernemer.

Ook hierbij kijken we naar het totaalpakket. We vergelijken het wel eens met een bakker. Daar kunt u naartoe gaan voor vijf broden, maar hij zal niet vragen of u die vijf broden wel nodig heeft. En of u wel het juiste soort heeft gekozen. Wij doen dat wel. We kijken verder dan alleen uw financieringsvraag. En we nemen alle mogelijke middelen in overweging: van een banklening tot crowdfunding. Zo bent u er zeker van dat u een keuze maakt waarbij alle zaken zijn belicht en die een goed eindresultaat voor u tot gevolg heeft.

De mensen van LEFERINK bedrijfsfinanciering

Binnen ons kantoor werken vakspecialisten. Die zetten we effectief in. Dat scheelt u in kosten, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van helder en doordacht advies.

Maak vrijblijvend kennis. Bel met 0548-363507 voor een afspraak, of neem rechtstreeks contact op met een van onze contactpersonen via de pagina Ons Team

7
46664
50
4711
14
17
24
33
13
0548...

Bekijk alle cijfers