Bedrijfsopvolging

U heeft jarenlang hard gewerkt aan uw onderneming en uw zoon of dochter heeft interesse om de zaak over te nemen. Prachtig natuurlijk! Maar er komt ook veel bij kijken; op zowel fiscaal, juridisch als emotioneel vlak. Bedrijfsopvolging is typisch zo’n voorbeeld waarbij de beste fiscale oplossing niet altijd het beste voelt.

Wij weten veel van u als klant en kunnen u bij bedrijfsopvolging dan ook adviseren als geen ander. We kijken daarbij niet alleen naar de korte, maar zeker ook naar de lange termijn. Zodat u een weg kiest waar u zich over tien jaar nog prettig bij voelt.

Wij kunnen de manier waarop u uw bedrijfsopvolging het beste kunt regelen heel snel in kaart brengen. Als u klant bij ons bent, heeft u uw fiscale structuur al op orde. En dat is de belangrijkste basis. Vanuit daar werken we naar een vorm van bedrijfsopvolging die zowel fiscaal, juridisch als emotioneel bij u en uw opvolger past.

De mensen van LEFERINK Bedrijfsopvolging

Binnen ons kantoor werken vakspecialisten. Die zetten we effectief in. Dat scheelt u in kosten, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van helder en doordacht advies.

Maak vrijblijvend kennis. Bel met 0548-363507 voor een afspraak, of neem rechtstreeks contact op met een van onze contactpersonen via de pagina Ons Team

7
17
13
0548...
4711
50
46664
24
14
33

Bekijk alle cijfers