Overnames & fusies

Wij kennen onze klanten. Dit in combinatie met onze vakkennis, zorgt ervoor dat we u optimaal kunnen adviseren over overnames en fusies. Dat doen we op een eerlijke manier. We volgen niet de hype van de markt en durven ‘nee’ te zeggen. Kortom: we zijn eerlijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Overnames en fusies gaan vaak met veel geld gepaard. Het zijn dan ook beslissingen waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Er gaat veel uitzoekwerk aan vooraf. En daarnaast moet uw onderneming uiteraard ook nog eens gewoon blijven doordraaien.

Wij ontzorgen u door u te voorzien van gedegen advies over hoe u de overname of fusie het beste aan kunt pakken. We zoeken hierbij alles tot in de puntjes uit. En u: u kunt ondertussen gewoon doorgaan met ondernemen.

De mensen van LEFERINK overnames & fusies

Binnen ons kantoor werken vakspecialisten. Die zetten we effectief in. Dat scheelt u in kosten, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van helder en doordacht advies.

Maak vrijblijvend kennis. Bel met 0548-363507 voor een afspraak, of neem rechtstreeks contact op met een van onze contactpersonen via de pagina Ons Team

0548...
7
17
14
50
24
33
46664
4711
13

Bekijk alle cijfers