Pensioenadvies

Wat heeft u al aan pensioen opgebouwd en wat gaat u nog opbouwen? Veel ondernemers hebben dit niet in beeld. Sommigen hebben het niet of maar half geregeld. Anderen regelen het één keer en kijken er vervolgens niet meer naar om.

Wij nemen graag uw pensioenzaken onder de loep en kijken hoe deze zich tot uw overige fiscale zaken verhouden. Wij adviseren u over de optimale invulling van uw pensioenplanning en blijven het in de gaten houden. Verandert er iets in uw situatie, waardoor u uw pensioen beter anders kunt inrichten? Dan maken wij u daarop attent.

Met als gevolg dat u zich geen zorgen hoeft te maken of u uw pensioen goed heeft geregeld. Wij waken ervoor dat u nu, maar ook in de toekomst, gebruikmaakt van een pensioenregeling die naadloos aansluit bij uw situatie.

Ook met betrekking tot uw personeel kunnen wij u over dit onderwerp adviseren.

De mensen van LEFERINK Pensioenadvies

Binnen ons kantoor werken vakspecialisten. Die zetten we effectief in. Dat scheelt u in kosten, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van helder en doordacht advies.

Maak vrijblijvend kennis. Bel met 0548-363507 voor een afspraak, of neem rechtstreeks contact op met een van onze contactpersonen via de pagina Ons Team

24
33
50
14
17
0548...
46664
13
4711
7

Bekijk alle cijfers