Pensioenplanning

Wat heeft u al aan pensioen opgebouwd en wat gaat u nog opbouwen? Sommigen hebben het niet of maar half geregeld. Anderen regelen het één keer en kijken er vervolgens niet meer naar om.

Wij nemen graag uw pensioenzaken onder de loep en kijken hoe deze zich tot uw overige fiscale zaken verhouden. Wij adviseren u over de optimale invulling van uw pensioenplanning en blijven het in de gaten houden. Verandert er iets in uw situatie, waardoor u uw pensioen beter anders kunt inrichten? Dan maken wij u daarop attent.

Met als gevolg dat u zich geen zorgen hoeft te maken of u uw pensioen goed heeft geregeld. Wij waken ervoor dat u nu, maar ook in de toekomst, gebruik maakt van een pensioenregeling die naadloos aansluit bij uw situatie.

De mensen van LEFERINK Pensioenplanning

Binnen ons kantoor werken vakspecialisten. Die zetten we effectief in. Dat scheelt u in kosten, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van helder en doordacht advies.

Maak vrijblijvend kennis. Bel met 0548-363507 voor een afspraak, of neem rechtstreeks contact op met een van onze contactpersonen via de pagina Ons Team

4711
17
33
14
13
50
7
46664
0548...
24

Bekijk alle cijfers